← Terug naar overzicht

Assistent shiftleader

Ben jij de logistieke topper die graag ondersteunt in het soepel laten verlopen van processen? Houd je het hoofd koel en werk je nauw samen met de shiftleader om het team te motiveren? Heb je ervaring in de logistiek en ben je klaar om een volgende stap te zetten? Dan is deze vacature wat voor jou!

 

Over Monta

Monta is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1900 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Heb je ervaring in de logistiek en heb je een verantwoordelijke instelling? Lees snel verder!

 

Wat ga je doen?

Als assistent shiftleader bij Monta Lelystad ondersteun je de shiftleader in de dagelijkse logistieke operatie. Je werkt nauw samen met het team en de shiftleader en helpt bij het aansturen van de medewerkers en het monitoren van het logistieke proces. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de webshoporders efficiënt worden gepickt, verpakt en gecontroleerd.

 

Jij bent verantwoordelijk voor de verdeling van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt. Wanneer de shiftleader afwezig is, neem jij tijdelijk de leiding en ben jij het aanspreekpunt voor vragen en operationele uitdagingen. Daarnaast werk je actief mee op de vloer om het team te ondersteunen en een goed voorbeeld te geven.

 

Kortom: je ondersteunt de shiftleader en werkt samen aan een soepel proces, terwijl je zelf ook actief deelneemt aan de operatie.

 

Wie ben jij?

Je bent een teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en resultaatgericht te werk gaat. Je werkt graag samen met collega’s en vindt het fijn om bij te dragen aan een soepel logistiek proces. Je hebt een proactieve houding, denkt in oplossingen en weet hoe je collega’s kunt motiveren. Je spreekt naast Nederlands ook Engels, zodat je goed kunt communiceren met buitenlandse collega’s Daarnaast ben je iemand die graag een stapje extra zet om het team te ondersteunen en heb je oog op doorgroeien binnen de organisatie.

 

Wat bieden wij?

  • Een salaris gebaseerd op je ervaring en skills;
  • 100% pensioeninleg door Monta;
  • Toeslag 10% verschoven diensten;
  • Toeslag 50% op zon-/feestdagen;
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden;
  • Uitzicht op vast contract;
  • Ruimte voor eigen ideeën, initiatieven en keuzes. Jij doet je werk op jouw manier;
  • Cursussen volgen via onze eigen Montacademy.

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in de logistiek;
  • Je bent bereid in 2 ploegen te werken: de ene week van 06:30- 15:30 uur en de andere week van 16:00-01:00 uur;
  • Je werkt gemiddeld 1 keer per maand op zondag, afhankelijk van het rooster;
  • Je spreekt de Nederlandse taal en daarnaast red jij je prima in het Engels.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om bij Monta aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd even een mailtje sturen naar hr@monta.nl of bellen naar 085-0205840.

 

Bureaus en derden

Hee topverkoper!

We weten dat jij DE perfecte kandidaat voor ons hebt! Laten wij nou net het allerbeste HR-team van Nederland zijn! Wij werven onze nieuwe Monta toppers dan ook he-le-maal zelf. Ontzettend bedankt voor je interesse, een belletje/mailtje wordt niet op prijs gesteld. We wensen je een stralende dag toe!