← Terug naar overzicht

Afstudeerstage Finance & Control

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze student op het gebied van finance? Wil je graag praktijkervaring opdoen? Doe jouw afstudeerstage bij de afdeling Finance van Monta!

 

Wat ga je doen?

Tijdens een afstudeerstage bieden we je de mogelijkheid om, naast het afstudeeronderzoek, kennis te maken met het werk van een controller en de sfeer bij ons op kantoor. Samen met Monta kom je tot een interessant onderwerp voor je afstudeerstage. Onze ervaren Finance collega’s begeleiden je graag tijdens de stage.

 

Over Monta

Enthousiast en excellent zijn voelbare kernwaarden binnen Monta. Er wordt met veel passie samengewerkt, ondernomen en kansen worden gepakt. Als collega binnen Monta betekent dit dat je veel vrijheid krijgt om jouw rol invulling te geven en er is ruimte voor verdere ontwikkeling. Monta is het snelst groeiende e-fulfilment bedrijf en verzorgt met meer dan 1.200 gedreven medewerkers de logistiek voor ruim 1.900 webwinkels. Dit doet zij vanuit 17 verschillende warehouses in zowel binnenland als buitenland. Gorinchem is de standplaats voor het financiële team welke bestaat uit 9 collega’s.

 

Wie ben je?

Je bent enthousiast, energiek en je vindt het leuk collega’s te ondersteunen bij afwisselende werkzaamheden. Je komt het beste in je recht in een team waarin er ruimte is voor eigen initiatief, ontwikkeling én waarin werkplezier zeker niet onbelangrijk is. Je volgt een financieel georiënteerde hbo studie, zoals Finance & Control, Accountancy of een vergelijkbare studie.

 

Monta streeft continu naar groei en ontwikkeling op alle vlakken. Als afstudeer stagiair kun jij daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Jij komt het beste tot je recht in een dynamische werkomgeving, waarin je snel moet schakelen en je kritisch mee mag denken over de verdere professionalisering en internationalisering van de organisatie.

 

Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding van €800 voor een afstudeerstage HBO;
  • Een gemoedelijke en gezellige werksfeer met veel ruimte voor ondernemerschap en ruimte om mee te denken over de verdere professionalisering van de organisatie;
  • Begeleiding door finance professionals;
  • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Monta Academy.

 

Na je stage heb je de kans om in dienst te komen bij Monta wanneer de wederzijdse ervaringen goed zijn!

 

Dit wil ik!

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om bij Monta aan de slag te gaan? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Mocht je nog vragen hebben, kun je een mailtje sturen naar hr@monta.nl.

 

Bureaus en derden

Hee topverkoper!

We weten dat jij DE perfecte kandidaat voor ons hebt! Laten wij nou net het allerbeste HR-team van Nederland zijn! Wij werven onze nieuwe Monta toppers dan ook he-le-maal zelf. Ontzettend bedankt voor je interesse, een belletje/mailtje wordt niet op prijs gesteld. We wensen je een stralende dag toe!